اخبار و اطلاعیه

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه منصوب شد

در این حکم آمده است نظر به‌مراتب تعهد، توان و شایستگی جنابعالی، به‌موجب این ابلاغ به‌عنوان مدیرامور بین الملل و دفتر همکاری‌های بین دانشگاهی دانشگاه منصوب می‌گردید. انتظار می رود با توکل به خداوند سبحان ماموریت و وظایف آن حوزه را برپایه ی قوانین، سیاست ها و در چارچوب برنامه ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و راهبردی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جلب همکاری همه مدیران، اعضاء هیئت علمی و کارکنان گرامی، نقشی شایسته در ارتقاء جایگاه علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه و تربیت آینده سازان میهن عزیزمان ایفا نمائید.

توفیق جنابعالی را در انجام ماموریت محوله از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای آقای دکتر شهرام مهنا که پیشتر این مسولیت مهم را بر دوش داشتند، خدمت همکار گرامی، آقای دکتر قاسمی تبریک گفته، از خداوند متعال در به انجام رساندن این مهم موفقیت و سربلندی مسئلت می‌نماید.

امتیاز به خبر :