اخبار و اطلاعیه

رئیس دبیرخانه هیئت امناء و هیئت ممیزه دانشگاه منصوب شد

در این حکم آمده است نظر به‌مراتب تعهد، توان و شایستگی جنابعالی، به‌موجب این ابلاغ به‌عنوان رئیس دبیرخانه هیئت امناء و هیئت ممیزه دانشگاه منصوب می‌گردید. انتظار می‌رود با توکل به خداوند سبحان مأموریت و وظایف آن حوزه را بر پایه‌ی قوانین، سیاست‌ها و در چارچوب برنامه‌ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و راهبردی‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جلب همکاری همه مدیران، اعضاء هیئت‌علمی و کارکنان گرامی، نقشی شایسته در ارتقاء جایگاه علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه و تربیت آینده‌سازان میهن عزیزمان ایفا نمایید.

توفیق جنابعالی را در انجام مأموریت محوله از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک، از خداوند متعال برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی می نماید.

لازم به ذکر است که آقای دکتر جعفر ولیزاده تاکنون این مسولیت را بر عهده داشتند و اکتون به افتخار بازنشستگی نایل آمده اند. از خالق منان برای ایشان توفیق روزافزون مسئلت داریم.

امتیاز به خبر :