اخبار و اطلاعیه

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد

در این حکم آمده است نظر به‌مراتب تعهد، توان و شایستگی جنابعالی، به‌موجب این ابلاغ به‌عنوان سرپرست حوزه معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می‌گردید. انتظار می رود با توکل به خداوند سبحان ماموریت و وظایف آن حوزه را برپایه ی قوانین، سیاست ها ودر چارچوب برنامه ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید. بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی و راهبرد های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جلب همکاری همه مدیران، اعضاء هیئت علمی و کارکنان گرامی، نقشی شایسته در ارتقاء جایگاه علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه و تربیت آینده سازان میهن عزیزمان ایفا نمائید.

توفیق جنابعالی را در انجام ماموریت محوله ازدرگاه ایزد منان مسئلت دارم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک، از خداوند متعال برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی می‌نماید و از زحمات و تلاش های خانم دکتر فرحناز مهنا قدر دانی نموده، از خالق منان برایشان توفیق روزافزون مسئلت دارد.

امتیاز به خبر :